Les Pieds dans le Plat

De familie Dienst - vader en zoon - runnen hun restaurant in de voormalige dorpsschool waar ze de Franse gastronomie eer aan doen. Knowhow en gulheid zijn de sleutelwoorden van hun restaurant, dat een merkwaardig goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt. De keuken is rijkelijk, smaakvol en authentiek. De toekomst is veelbelovend voor dit recent bekroonde Michelinrestaurant!"In augustus 2012 ging ik mijn zoon Max ophalen in Nîmes, waar hij net zijn stage had afgerond Bij Alexandre. We besloten ergens een hapje te eten om ons weerzien te vieren. We kwamen terecht in 'La mère Brazier', een restaurant met eenvoudige keuken in Lyon. Ik wist dat Max werkaanbiedingen had van meerdere prestigieuze restaurants. Toch besloten we -ergens tussen de 'Homard façon maison' en 'le poulet de Bresse'- om samen te werken. Zijn talent voor presentatie en mijn brede kennis en ervaring konden we bundelen om vernieuwing te brengen in de keuken. Max begreep al snel dat de vereniging van onze smaken niet strookte met de heersende restaurant-trends, en liet zijn hoop op een Michelinster varen. Ondanks onze tegendraadsheid, kregen we zes maanden later dan toch een ster van de Guide Michelin. We leren nog elke dag bij, en hopen dat oude en nieuwe klanten ons volgen in deze ontdekkingstocht." (Jean-Michel) De eigenaren: Jean-Michel en Max Diest

Equipments


  • Tuin/park
  • Parking
  • Terras

Capaciteit

  • Aantal couverts: 35
  • Aantal couverts op het terras: 12
  • Maximaal aantal personen: 35

Contact

+3284321792
+3284323692


http://www.lespiedsdansleplat.be

rue du Centre 3
B-6990 Marenne (Hotton)
50.23959 5.4108 261

Prijs(en)

Bancontact/Mistercash Bancontact/Mistercash

Taal/talen Frans

Planning

Gesloten op maandag, dinsdag, woensdagavond en donderdagavond.