Le Clos des Récollets

De jonge Chef Frédéric Bruneel, die zijn vak heeft geleerd bij « Sea Grill » in Brussel, en zijn vrouw Angélique, hebben van hun kleine hotel-restaurant een plek gemaakt waar oude stenen en culinaire kunsten goed samengaan. Zonder pretentie, maar de kaart van « Les Clos des Récollets » biedt met vindingrijkheid en luchtigheid een nieuwe blik op de spijzen van de streek van Durbuy. Wat een blik... En wat een charme! Hun huis uit de 17e eeuw, in het hart van het oude stadscentrum, is volledig en zeer succesvol gerestaureerd. Hier verzint het echtpaar de nieuwe streekgerechten. Ze zijn origineel, modern en smaakvol.De kelder is uitzonderlijk. De gastvrijheid is eerlijk en gemeend. Laten we om u lekker te maken eens wat opnoemen: ravioli van langoustine en truffel, een confiserie van spek met karamel van appel, kaviaar en aubergine, verloren brood met gekaramelliseerde appel en vanille-ijs... Kom proeven en oordeel zelf! De eigenaren: Angélique Henet & Frédéric Bruneel

Equipments


  • Wifi verbinding
  • Terras

Capaciteit

  • Aantal couverts: 45

Contact

+3286212969
+3286213685


http://www.closdesrecollets.be

Instagram

Facebook

rue de la Prévôté 9
B-6940 Durbuy (Durbuy)
50.35275 5.45718 261

Prijs(en)

Bancontact/Mistercash Bancontact/Mistercash

Taal/talen Engels Taal/talen Frans Taal/talen Nederlands

Planning

Gesloten op dinsdag en woensdag.